DANS & MUSIKAL I NACKA FORUM, Värmdövägen 195 bettansmusikal.com
 

VARMT VÄLKOMNA

 Vi finns i Nacka FORUM

Eftersom smittspridningen fortfarande är mycket osäkert, den nya mutationen av viruset sprids i det svenska samhället och smittspridningen ligger fortfarande på en alldeles för hög nivå! Så är det en anledning till att vi som verksamhet vill ta ansvar  i vår verksamhet.

Därför gäller max 4 vuxna personer i lokalen, Ingen förbokning krävs! Torsdagar max 6 vuxna personer i lokalen. Följ våra regler med att hålla avstånd, stanna hemma vid förkylning, tvätta händerna, medtag egna tvättlappar och även egna underlägg till skötbordet.

Tack för din förståelse runt den rådande världs epidemi som råder. 

Vi fortsätter med djur och natur med samma schema som tidigare, se nedan. Möt oss ute i snön och busa! 

 

 

Varmt välkomna 

Personalen


Avdelning:

Vagga Gunga Gå

VAGGA GUNGA GÅ i Nacka FORUM

nackakfum.admin@afum.se

Förskolelärare;  maria@afum.se

Vi nås även på SMS:  070 - 769 51 67

 schemat: med reservation för ändring, nedan: 

 Öppna Förskolan är en träffpunkt för dig och ditt/dina barn. Hos oss kan du och ditt barn ha möjlighet att träffa andra barn och vuxna. I våra lokaler kan du läsa bok, leka, skapa rörelsen utifrån barnets intresse med lätta baby redskap, vara med på sångsamlingen och fika gott till låga priser. Vi har även utelek 1dag i veckan där vi också bjuder på sångsamling och dockteater för yngre barn. Maria Skotte som är förskollärare ansvarar för den övergripande pedagogiska verksamheten!